Kontakta oss
på Möten & Event
Kontakta oss

Kontakta oss

Besöksadress: Sven Hultins gata 9 Telefon: 010-122 68 40 konferens@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Storgatan 46 Telefon: 010-122 68 80 ling@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
event-startsida

Lingmerths Möten & Event

Investering i relationer är något det viktigaste ditt företag kan göra. Oavsett om det gäller kunder, medarbetare, leverantörer eller investerare så är en god relation det som kommer skapa värde och effekt över tid. Mötet mellan människor är bärande för den relationen, och där finns vi som partner för att skapa värdefulla möten och event.

Lingmerths hjälper till att förstärka, förmedla och förankra ert budskap och syfte i såväl fysiska som digitala event. Vårt mål är att ni ska uppnå den tänkta effekten och lite mer därtill!

 

SYFTET I FOKUS

I alla våra uppdrag är ditt mål med mötet den styrande faktorn. Oavsett om ni är 30 eller 3000 som träffas så är målet och syftet den centrala ledstjärnan för vårt samarbete. För med rätt mål och fokus kommer ni kunna uppnå otroliga effekter som har påverkan under lång tid!

Det är där vår kreativa förmåga och logistiska expertis kommer in. Utifrån vad ni vill uppnå hjälper vi er att sätta format, innehåll, styrning och uppföljning för att nå just dit. Tillsammans hittar vi de kreativa greppen som på lång sikt möter era uppsatta mål och på kort sikt ger en upplevelse att minnas för alla deltagare.

 

ALLTID NÄRA, MEN UTOM SYNHÅLL

Förutsättningen för ett lyckat event sitter i detaljerna. Om kaffet är kallt när det serveras så kan även det mest välslipade evenemanget misslyckas. Därför är vi som regel med genom hela eventet, från idé och planering, via logistik och utförande, till uppföljning och analys. Vi finns nära till hands med råd, idéer och uppkavlade armar. För oss är det dock viktigt att du som kund som äger och står för eventet. Vår roll som partner är att bakom kulisserna lyfta dig och möjliggöra ett värdefullt möte mellan alla deltagare.

 

TRYGGHET I BAGAGET OCH BLICKEN FRAMÅT

Med vårt unika erbjudande där över 70 års erfarenhet från resebranschen kombineras med Sveriges mest framåtlutade eventmakare så blir övriga frågor just det – något du kan ta för givet. Grundläggande funktioner som transporter, boenden och eventlogistik sitter i ryggraden och hanteras i absolut världsklass. Allt för att skapa mer tankeutrymme för det som verkligen genererar värde – innehållet i själva mötet.

 

 

 

KUNDCASE: FASADKLÄTTRING OCH MÅLFOKUS ÖVERTRÄFFADE FÖRVÄNTNINGARNA FÖR LÄNSFÖRSÄKRINGAR

Lingmerths hjälpte till när Länsförsäkringar skulle träffa 550 medarbetare och fokusera på strategi, utveckling och kultur.

- Både medarbetare och chefer var så imponerade över hur allt under dagen var genomtänkt och följde temat, ner i varenda detalj. Vi lyckades överträffa förväntningarna och har fått höra att det här var de bästa toppendagarna hittills! säger Helena Johnsson.

Läs hela intervjun med Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

 

 

 

Raketstart med otrolig utveckling

Conny Lingmerth, affärsområdeschef för Möten & Event, ger sin bild av det första året som har bjudit på oväntad utveckling.

Vi har fått en närmast flygande start med ett flertal stora event redan nu under det här första året på Lingmerths. Det vi kanske trodde skulle vara ett något avvaktande område har istället fullkomligt exploderat. Våra kunder vill mötas nu, på de sätt som går. Om det sedan är digital, en hybridvariant eller – som de flesta börjar sikta mot nu – fysiska möten spelar mindre roll. I fokus står vad våra kunder har för önskad effekt och mål med sitt möte. Utifrån det formar vi en upplevelse som träffar rätt och är hållbar över tid, även långt efter att deltagarna har återvänt till sina arbetsplatser.

Referenser

Läs vad våra kunder tycker under Kundreferenser

 

Vill du veta mer?

Hör av dig så berättar vi mer om Lingmerths Möten & Event

 

Pia BrauerKraft
Business Area Director Meetings & Event

Mob: +46 (0)70 277 06 10

pia.brauer-kraft@lingmerths.se