Kontakta oss
på Grupp & Konferens
Kontakta oss

Kontakta oss

Besöksadress: Sven Hultins gata 9 Telefon: 010-122 68 40 konferens@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Storgatan 46 Telefon: 010-122 68 80 ling@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
event_teaser_top

Lingmerths Möten & Event

Under hösten har vi lanserat ett nytt, spännande affärsområde – Möten & Event. Några av landets mest erfarna eventmakare har anslutit sig till Lingmerths och på bara ett par månader har uppdragen börjat strömma in.

Med mångårig dokumenterad erfarenhet av eventproduktion och varumärkesupplevelser - både i Sverige och över hela världen tar vi professionell hand om allt från idé och planering, till effektfulla upplevelser och genomföranden. Något som har varit efterlängtat av såväl kunder som av oss själva.  

 

Fysiskt, digitalt eller hybrid?

Pandemin har ritat om kartan ordentligt men behovet att mötas och kommunicera har aldrig varit större. Lika självklart som fysiska arrangemang erbjuder vi digitala eller hybrida events med mycket känsla, engagemang och genomarbetat innehåll.

 

Raketstart med otrolig utveckling

Conny Lingmerth, affärsområdeschef för Möten & Event, ger sin bild av de första månaderna som har bjudit på oväntad utveckling.

Vi har fått en närmast flygande start med ett flertal stora event redan nu under den här första hösten på Lingmerths. Det vi kanske trodde skulle vara ett något avvaktande område har istället fullkomligt exploderat. Våra kunder vill mötas nu, på de sätt som går. Om det sedan är digital, en hybridvariant eller – som de flesta börjar sikta mot nu – fysiska möten spelar mindre roll. I fokus står vad våra kunder har för önskad effekt och mål med sitt möte. Utifrån det formar vi en upplevelse som träffar rätt och är hållbar över tid, även långt efter att deltagarna har återvänt till sina arbetsplatser.

Vill du veta mer?

Hör av dig så berättar vi mer om Lingmerths Möten & Event

Conny Lingmerth
Business Area Director Event

Mob: +46 (0)72 601 22 16

conny.lingmerth@lingmerths.se


Philip Krafft
Sales Manager Event

Mob: +46 (0)73 712 82 82

philip.krafft@lingmerths.se


 

Pia Brauer-Kraft
Senior Project Manager Event

Mob: +46 (0)70 277 06 10

pia.brauer-kraft@lingmerths.se 

Info Vi använder tredjepartscookies i syfte att samla in statistik och användardata i aggregerad och individuell form i analyser för att optimera webbplatsen. För mer information läs våran integritetspolicy   Jag godkänner