Kontakta oss
på Möten & Event
Kontakta oss

Kontakta oss

Besöksadress: Sven Hultins gata 9 Telefon: 010-122 68 40 konferens@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Storgatan 46 Telefon: 010-122 68 80 ling@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
TOP2-aspenas

AVSKILDA MÖTEN I MODERN HERRGÅRDSMILJÖ

Aspenäs Herrgård ligger vackert inbäddad bland buskar och träd och med en vidsträckt gräsmatta som sträcker sig ner mot Aspens vattenbryn. En lugn och avskild plats belägen endast 20 minuter från Landvetter och centrala Göteborg. Konferera i anrik och modern herrgårdsmiljö och koppla av på den härliga terrassen efter en dag i mötesrummen.

Den vackra matsalen har en härlig utsikt över en gräsmatta som sträcker sig ner till Aspens strand. Vägg i vägg ligger den gemytliga baren och en trappa ner finns både pub och vinkällare som höjer hemtrevnaden. De fyra omkringliggande byggnaderna har gott om rum för övernattning och möten, oavsett om det är informellt eller efter en given agenda.

GENUIN HEMLAGAD MAT I HISTORISK MILJÖ

I Aspenäs restaurang bjuds ni på hemlagad mat tillsammans med utvalda viner i en vacker och historisk miljö med sjön Aspen som vacker fond. När vädret tillåter kan ni njuta av en dignande grillbuffé. Och självklart kan ni tematisera måltiderna, duka fram olika slags bufféer eller en supé. Köket prioriterar ekologiska råvaror efter säsong som gärna är närproducerade.

 

TÄVLA I LÅDBILSBYGGE ELLER HÖJ PULSEN I GYMET

En trappa ner i Munkebacka ligger Aspenäs fitnesscenter. Här hittar ni flera olika konditionsmaskiner, styrketräningsutrustning och en mindre träningssal. Ni kan även ägna er åt katapultbygge, isskulptering, lådbilsbygge, musikquiz, qi gong, zumba och många andra aktiviteter för både teambuilding och avkoppling.

 

Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper dig att skräddarsy just din konferens!

Kontakta oss


Njut av fantastiska omgivningar och närhet till vatten


Gott om plats för många eller få - mötesplatserna anpassas efter dina behov


Bo lyxigt och avspänt


Härliga restaurangmiljöer med högklassig mat