Kontakta oss
på Möten & Event
Kontakta oss

Kontakta oss

Besöksadress: Sven Hultins gata 9 Telefon: 010-122 68 40 konferens@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Storgatan 46 Telefon: 010-122 68 80 ling@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
top2-varbergs-kusthotell2

Konferenser med horisonten i blickfånget

Varbergs Kusthotell ligger endast 45 minuter från Göteborg och femtiotvå steg från havet i vackra Apelviken. Avkoppling och ansträngning går hand i hand, och arbete i en energifull atmosfär är sällan en dålig idé för att skapa gruppdynamik, sammanhållning och nya kraftfulla idéer.

I de vackra miljöerna på Varbergs Kusthotell finns många platser att trivas tillsammans på och massor av möjligheter till aktivitet, avkoppling, god mat, barhäng och friska havsvindar. Njut av spa, mat och den vackra omgivningen. På restaurangen är stämningen uppsluppen och hemtrevlig. Ni serveras alltid lokala och hållbara råvaror som avnjuts till den storslagna havsutsikten utanför.

AVKOPPLING I POOLEN ELLER SPÄNNING PÅ HAVET

På Varbergs Kusthotell finns det ett stort utbud av sådant som gör kroppen gott. Sveriges enda Thalassospa med havsvattenpool, ångbastu och flera olika basturum. Här bidrar Kattegatts saltvatten och tångruskor med välgörande mineraler, harmoni och ny energi. Vill ni njuta ännu mer, komplettera med spabehandlingar. Ni kan lära er att paddla tillsammans eller tävla mot varandra, en aktivitet där förmågan att samarbeta är avgörande. Ni kan också gå på historievandringar, bygga lådbil eller avnjuta provningar av champagne, öl, vin och whisky.

Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper dig att skräddarsy just din konferens!

Kontakta oss

 Härliga omgivningar som bjuder in till aktivitet


Njut av naturen och sällskapet


Högklassiga rum med milsvid utsikt