Kontakta oss
på Möten & Event
Kontakta oss

Kontakta oss

Besöksadress: Sven Hultins gata 9 Telefon: 010-122 68 40 konferens@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Storgatan 46 Telefon: 010-122 68 80 ling@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
top2-slott-i-stockholm

Kungliga konferenser utanför Stockholm

Unna din konferens en kunglig behandling i anrika miljöer med modern touch. I unika mötesplatser där levande historia möter moderna aktiviteter och upplevelser får ni del av livets goda!

 

Ulfsunda slott – långt ifrån vardag

Ulfsunda Slott är Stockholms närmaste slott. Bara 15 minuter från city och 3 minuter från Bromma flygplats hittar du det, omgivet av en vacker trädgård och med Mälarens vatten i periferin. Ett modernt slott i tidlös design. Här finns allt från enstaka mötesrum till hela flyglar som passar just era behov.

  • Individuellt inredda rum med personlig, konstnärlig touch
  • Dagspa och stor vinkällare
  • Utmana gruppen med matlagningskurs i matstudion

 


 

Villa Lovik

Villa Lovik ligger vackert beläget på Lidingös norra udde, omslutet av vatten och vacker natur som inger harmoni och lugn. Här finns något för alla sinnen. Njut av nybakat bröd från Brödfabriken, ett avslappnande dopp i den nybyggda poolen och utsikten över den glittrande fjärden.

  • Anländ med båt till den egna bryggan
  • Teambuilda med bakning i Brödfabriken
  • Välj och vraka bland mängder av vattenaktiviteter

 


 

Skytteholms herrgård

Skytteholm Hotell & Konferens ligger på landet vid Mälarens strand på Ekerö. Här hittar du en oas mellan böljande hästhagar med en magnifik utsikt över vattnet. Slottet serveras det bästa av Sverige och svenska traditioner, i en uppgraderad version, med en personlig touch och alltid med finess. De svenska maträtterna och bakverken tar hänsyn till de svenska årstidernas växlingar.

  • Ta ångbåten från Stockholm till bryggan
  • Anor från 1700-talet
  • Mötesrum med naturen nära inpå

 


 

Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper dig att skräddarsy just din konferens!

Kontakta oss

 Ett av de lyxiga och unika rummen på Ulfsunda slottBalkongen på Villa Lovik bjuder på underbar utsiktSkytteholms imponerande Herrgård hälsar välkommen