Kontakta oss
på Möten & Event
Kontakta oss

Kontakta oss

Besöksadress: Sven Hultins gata 9 Telefon: 010-122 68 40 konferens@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Storgatan 46 Telefon: 010-122 68 80 ling@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
lyngasa-vindpark

EN VINDBRUKSPARK FÖR NÄSTA GENERATION

 

En vindbrukspark byggs inte i en handvändning, och när ett projekt som har pågått i 13 år väl ska invigas så gäller det att träffa rätt! Vi pratade med Håkan Wallin, VD på BayWa r.e., om invigningen av Lyngsåsa Vindbrukspark - ett av företagets största byggen i Europa med nästa generation medborgare i sikte.

 

Hej Håkan. Kan du berätta lite om vindbruksparken?

Projektplaneringen började redan 2008 i anledning av angelägenheten av vindbruk i södra Sverige. Till slut blev det en av södra Sveriges största landbaserade vindbruksparker, och samtidigt den största BayWa r.e. har uppfört i Europa. Långt och troget arbete har burit frukt för oss och för samhället, vilket även bevisades av våra gäster på invigningen. Parken är en långsiktig satsning som huvudsakligen är uppförd för nästa generations medborgare och kommer att bidra med el motsvarande 80 000 hushåll per år.

 

När kom Lingmerths med i bilden?

Lingmerths engagerades som Event Manager strax efter sommaren 2021 och har bistått i kreation, planering och operativt arbete med invigningen. Jag tycker att personalen har varit mycket engagerade och professionella, och ni har förstått vad vi ville åstadkomma.

 

Hur upplevde ni invigningen?

Det var ett fantastiskt event som kommer att gå till historieböckerna, inte bara för mig och vårt team utan även för BayWa r.e. och våra gäster. Till och med vädret ramade in en strålande vacker dag. Vi arbetar nu med att producera en film om eventet som kommer att hjälpa till att minnas dagen under lång tid framöver. Det var härligt att träffa glada och nöjda gäster, kunder, kollegor, grannar och andra intressenter som vi efter invigningen bjöd in till en Öppen Vindbrukspark.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Event

Ska du anordna ett större möte eller event? Våra specialister hjälper dig att forma hela upplevelsen utifrån dina behov och mål. 

Läs mer och hitta kontaktinformation här 

 

Gruppresor och konferenser

Låt oss hjälpa dig att ordna den perfekta konferensen eller gruppresan! Vi ger förslag på mötesplatser, ordnar logistiken och hjälper er att fokusera på själva mötet.

Här kan du skicka en offertförfrågan 

 

Kontakt

E-post konferens@lingmerths.se
Tel 010-122 68 40