Kontakta oss
på Möten & Event
Kontakta oss

Kontakta oss

Besöksadress: Sven Hultins gata 9 Telefon: 010-122 68 40 konferens@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Storgatan 46 Telefon: 010-122 68 80 ling@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
LF-toppendagarna-web

FASADKLÄTTRING OCH MÅLFOKUS ÖVERTRÄFFADE FÖRVÄNTNINGARNA FÖR LÄNSFÖRSÄKRINGAR

 

Bollplank, omvärldsbevakare, organisatör och se-till-att-kaffet-är-varmt-ansvariga. Lingmerths hade många ansvar när Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän skulle träffa 550 kollegor på sin årliga medarbetardag. Och även om bergsbestigningstema med en VD som klättrade längs höghusfasaden kan tyckas underligt till en början, så faller allt på plats när man vet målet med eventet.

 

Länsförsäkringar anordnar varje år toppendagarna där medarbetarna kan fokusera på företagets strategi, utveckling och kultur. Avdelningschef Helena Johnsson och HR-chef Karolin Lindeman är beställarna som ansvarar för eventet och håller i samarbetet med Lingmerths. Det är ett viktigt verktyg för att engagera alla kollegor och ge tillfälle att påverka företagets utveckling, samtidigt som man får chans att lyfta blicken lite från vardagen.

  • De här eventen ger oss ett tillfälle att skapa delaktighet och verkligen aktivera alla i företaget, och förankra våra långsiktiga mål. Och dessutom är det såklart kul – det är ett exklusivt event för våra medarbetare som verkligen är uppskattat, säger Karolin Lindeman.

 

 

EN PARTNER FÖR ÖVERBLICK OCH DETALJFOKUS

Lingmerths kom in redan i planeringsstadiet och har haft många roller längs vägen. Från bollplank och idéspruta till genomförare med tydliga ansvar – om ett event ska lyckas så gäller det att detaljerna sitter.

  • Både medarbetare och chefer var så imponerade över hur allt under dagen var genomtänkt och följde temat, ner i varenda detalj. Vi lyckades överträffa förväntningarna och har fått höra att det här var de bästa toppendagarna hittills! Säger Helena Johnsson.

Som partner sträcker sig Lingmerths ansvar långt, men framförallt är samarbetet det centrala för att lyckas med genomförandet.

  • Det är otroligt värdefullt att ha med Lingmerths som hjälper oss på rätt spår. Både sett till mål och tema, men också i allt från budget till detaljer. Att inbjudningar går ut, artister dyker upp och kaffet är varmt när det ska serveras. När Lingmerths har koll på detta kan vi fokusera ännu mer på våra delar och göra dem så bra som möjligt och ändå veta att allt passar in temat, säger Karolin Lindeman.

En eventpartner blir dock aldrig bättre än vad samarbetet med kunden tillåter. Förtroendet mellan Lingmerths och Länsförsäkringar var därför avgörande för att få ett framgångsrikt event.

  • Helena och Karolin är väldigt lösningsorienterade och kreativa. Här finns passion och inre glöd för att hitta den absolut bästa lösningen för både eventet och medarbetarna. De ser i sin tur sedan till att kollegorna är engagerade och att vi tillsammans ror det hela i hand, vilket är helt avgörande för att lyckas, säger Pia BrauerKraft, senior projektledare på Lingmerths.

 

 

EN VD SOM KLÄTTRAR PÅ VÄGGARNA

Så hur kommer det sig då att en central del av eventet var videon på hur Länförsäkringar Göteborg och Bohusläns VD klättrade upp för fasaden på själva byggnaden där festen ägde rum?

  • Det korta svaret är att det följde temat. Årets toppendagar centrerade kring att bestiga berg, så när Lingmerths föreslog en fasadklättring var beslutet lättare att fatta än det kan verka. Den tilliten i samarbetet har gett oss möjlighet att genomföra mer och större planer än vi trodde från början. Genom hela projektet har det varit lösningsfokuserat och positivt, vilket i slutändan förstärker Länsförsäkringar och gör oss bättre, säger Helena Johnsson.

 

EN KÄNSLA SOM DRÖJER KVAR HOS LÄNSFÖRSÄKRINGAR

Lika viktigt som den omedelbara känslan under evenemanget är vad som finns kvar i efterhand. Den investering en medarbetarträff innebär ska kunna leva kvar och ge utdelning även på lång sikt. Något som Länsförsäkringar tydligt kan se.

  • Vi ser tydligt effekterna av de här eventen, inte minst i år när många har varit ganska isolerade. Tillsammans med Lingmerths anpassade vi det hela efter förutsättningarna och delade upp oss i mindre grupper än vi brukar, och fick till den där delaktigheten och gemenskapen som många har saknat under pandemin, säger Karolin Lindeman.

Genom medvetet arbete med de frågor och tankar som kom fram under eventet håller Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän liv i vinsterna långt efter att scenljuset har stängts av. Inte minst se man hur de positiva känslorna kan bidra över lång tid.

  • Dagarna och veckorna efter är det såklart väldigt levande, men pratet och minnena fortsätter egentligen under hela året. Man får energi från det, och ser fram emot nästa gång. Känslan av att alla vet hur strategin ser ut och vad vi jobbar emot stärker oss verkligen som företag, säger Karolin Lindeman.
     
  • Jag får rysningar när kollegor berättar om känslan då Miriam Bryant klev ut på scenen, hur häftigt det är och att man som anställd på Länsförsäkringar får detta som ett slags paket. Om hur stämningen var bra i allt från välkomnande i entrén till AWn efteråt, och hur det verkligen upplevs som att företaget satsar på oss som medarbetare, säger Helena Johnsson.

 

Vi önskar Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän lycka till och ser med spänning fram emot nästa version av deras medarbetardagar.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Event

Ska du anordna ett större möte eller event? Våra specialister hjälper dig att forma hela upplevelsen utifrån dina behov och mål. 

Läs mer och hitta kontaktinformation här 

 

Gruppresor och konferenser

Låt oss hjälpa dig att ordna den perfekta konferensen eller gruppresan! Vi ger förslag på mötesplatser, ordnar logistiken och hjälper er att fokusera på själva mötet.

Här kan du skicka en offertförfrågan 

 

Kontakt

E-post konferens@lingmerths.se
Tel 010-122 68 40

Info Vi använder tredjepartscookies i syfte att samla in statistik och användardata i aggregerad och individuell form i analyser för att optimera webbplatsen. För mer information läs våran integritetspolicy   Jag godkänner