Kontakta oss
på Grupp & Konferens
Kontakta oss

Kontakta oss

Besöksadress: Sven Hultins gata 9 Telefon: 010-122 68 40 konferens@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Storgatan 46 Telefon: 010-122 68 80 ling@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
TOP 2 VÅR SKYLINE

Rajaa i Linköping svarar på vanliga frågor om Grupp & konferensresor

 

Kan ni tipsa om bra ställen och vad en resa dit kan kosta?

  • Vi har massor av erfarenhet och hjälper gärna till med förslag. Ge oss bara en kort beskrivning; berätta vilka ni är, vad ni vill göra och ungefär hur mycket  det får kosta.


Varför ska Lingmerths ordna grupp eller konferensresan?

  • Större grupper är lite knepiga att boka själv. Konferensrum och boende går väl bra, men flygbiljetter till många kan bara bokas i särskilda system. Transfer, aktiviteter och utflykter tar både tid och kan vara svåra att koordinera på distans. Hos oss får du allt skräddarsytt och våra projektledare tar ansvar för hela arrangemanget.


Hur säkerställer vi att konferensen blir en succé?

  • Våra erfarna projektledare ser till att arrangemanget lever upp till era förväntningar. Våra lokala samarbetspartners på olika orter bevakar favoritställen, spännande nyheter och ser till att allt flyter friktionsfritt på plats. 


Min personal håller i konferensprogrammet, men hur ska vi hinna ta hand om deltagarna?

  • Det kan vi hjälpa till med. Vi har ett väl upparbetat kontaktnät av lokala representanter på olika platser som välkomnar och sköter det praktiska. Men vi kan också erbjuda reseledarservice genom att vår projektledare följer med och tar hand om gästerna hela vägen från avresa till hemkomst.


Kan ni hjälpa oss hantera riskerna när många reser?

  • Vi bevakar alltid om till exempel strejker, säkerhetshot eller oväder kan påverka er resa. Vi och våra lokala representanter arrangerar snabbt en alternativ plan om något skulle hända. Vid paketbokningar hos oss skyddas du av resegarantier. Vi erbjuder även förmånliga reseförsäkringar som ger utökat skydd.

 

Rajaa Ayoub, resesäljare på
Lingmerths Resebyrå i Linköping

 

Info Vi använder tredjepartscookies i syfte att samla in statistik och användardata i aggregerad och individuell form i analyser för att optimera webbplatsen. För mer information läs våran integritetspolicy   Jag godkänner