Kontakta oss
på Möten & Event
Kontakta oss

Kontakta oss

Besöksadress: Sven Hultins gata 9 Telefon: 010-122 68 40 konferens@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Storgatan 46 Telefon: 010-122 68 80 ling@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>

Några ord från Lingmerths VD

2020-04-07

Till att börja med vill jag rikta ett stort tack till alla våra kunder. Vi går just nu igenom en otroligt besvärlig tid – för oss som företag och bransch, men också för hela samhället – och genom detta har vi mötts av förståelse och tålamod. Tack för det!

Tack vare flera års succéresultat kan vi hantera den här globala krisen förhållandevis väl. Den har fört med sig flera oerhört tuffa beslut och åtgärder den senaste tiden, men nu börjar vi blicka framåt. I en tid när de flesta drar i bromsen och pausar väljer vi istället att satsa och rusta för framtiden. För i tider av kris finns också stora möjligheter.

Redan nu finns vi såklart kvar med den personliga service och trygghet som vi alltid har haft. Våra affärsresebyråer har öppet som vanligt medan våra butiker är öppna för tidsbokning och rådgivning över telefon och e-post. Vad framtiden bär på är för tidigt att säga nu, men en sak har varit tydlig och egentligen bara blivit mer uppenbar i och med denna globala kris: den enda vägen nu är framåt.

/Peter Eklund, VD Lingmerths Resebyrå AB

Info Vi använder tredjepartscookies i syfte att samla in statistik och användardata i aggregerad och individuell form i analyser för att optimera webbplatsen. För mer information läs våran integritetspolicy   Jag godkänner