Kontakta oss
på Privatresor
Kontakta oss

Kontakta oss

Besöksadress: Torggatan 1 Telefon: 010-122 67 95 gislaved@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-18.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Rosenborgsgatan 29A Telefon: 010-122 67 55 huskvarna@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 10.00-18.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Klostergatan 32 Telefon: 010-122 68 75 linp@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 09.00-18.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Rådhusgatan 32 B Telefon: 010-122 67 75 hoglandet@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 10.00-18.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Telefon: 010-122 67 25 motala@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Storgatan 43 Telefon: 010-122 67 35 trollhattan@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 10.00-18.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Sandgärdsgatan 23 Telefon: 010-122 67 40 vaxjo@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Järntorgsgatan 8, 5 tr Telefon: 010-122 67 80 orebro@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
salesman-web

Resebyråchef, Linköping

Vill du arbeta med försäljning och rådgivning i en rolig bransch och hos en arbetsgivare som siktar framåt? Lingmerths är en av Sveriges äldsta och mest framgångsrika resepartners. Här är arbetsdagen varierande, utmanande, utvecklande och vi har kul på jobbet! Engagemang, kompetens och ansvar utgör grunden i allt vi gör och vår kultur präglas av det personliga mötet.

Till vårt centrala kontor i Linköping söker vi nu resebyråchef inom affärsresor.
 

I denna nyinrättade tjänst är du ansvarig för utvecklingen och skall aktivt verka för att affärsområdet resor når sina mål.

Du kommer att ansvara för ett 10-tal reserådgivare inom affärsresor. Tjänsten innebär budgetansvar och personalansvar för samtliga medarbetare i teamet. 

Vi söker en ledare som på ett engagerat, drivet och professionellt sätt kan leda teamet mot affärsområdets försäljningsmål. Du planerar och säkerställer en jämn arbetsfördelning utefter förväntad bokningsvolym. Medverkar aktivt med utveckling och uppföljning av effektiviserade arbetsprocesser inom affärsområdet. I rollen kommer du också att medverka vid implementering av nya kunder, produkter och tjänster.

Du utmanar, stöttar och coachar dina medarbetare i att lyckas med sin försäljning och entusiasmerar dem att nå både individuella och gemensamma mål. Allt för att bidra till ökad försäljning och få dina medarbetare att växa. 

Kompetenser

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av chefsbefattning med personalansvar inom resebranschen, gärna med en eftergymnasial utbildning inom ledarskap.

Du har erfarenhet av alla delar i bokningsprocessen och de reseslag som Lingmerths erbjuder. Och du har också kunskap och erfarenhet i de system och verktyg som används inom affärsområdet resor, tex Amadeus, Linkonline, Antares.

För att lyckas i rollen skall du ha god förståelse för kundresan och en känsla för hur samspelet mellan olika avdelningar inom Lingmerths skapar kundvärde och lönsamhet.

Ekonomisk förståelse med kunskap i budgetarbete är meriterande.

Vidare skall du behärska svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. 

Som person

Vi söker dig som är en god ambassadör, lyhörd och engagerad, har god förmåga att prioritera, agera med flexibilitet och prestigelöshet och hantera högt tempo.

Kontakt

För mer information, kontakta affärsområdeschef Anna Björkman via e-post anna.bjorkman@lingmerths.se eller på telefon 073-085 41 41.

 

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@lingmerths.se senast den 1 juni. Märk ditt mejl med ”resebyråchef Linköping”.

 

Om Lingmerths

Lingmerths är en kvalificerad partner för rådgivning och bokning av resor och möten. Det som förenar våra olika delar av verksamheten är att vi alla jobbar för att få människor att mötas, oavsett om det är via flyg, bil, ett mindre möte eller stort event. Lingmerths är en av Sveriges äldsta aktörer i branschen, och är just nu inne i en spännande utvecklingsfas. Bolaget står på stabil finansiell bas, och har långsiktiga ägare med tydligt sikte på framtidens möjligheter.

Läs mer här

 

 

Info Vi använder tredjepartscookies i syfte att samla in statistik och användardata i aggregerad och individuell form i analyser för att optimera webbplatsen. För mer information läs våran integritetspolicy   Jag godkänner