Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Affärsresesäljare Företagsresor i Nässjö

 

Ditt arbete

Du ingår i vårt team i Nässjö och servar våra kunder i hela Sverige. Tjänsten innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver produkt- destinations- och systemkunskap men framförallt ett personligt engagemang. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig varierande, utmanade och roliga arbetsuppgifter i en arbetsmiljö där du har möjlighet att vara med och påverka. 

Din profil

Du bör ha erfarenhet av resebyråarbete eller skaffat dig branscherfarenhet på annat sätt, samt behärska svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. 

Som person

Vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och beredd att ta eget ansvar, samt tycker om att arbeta i högt tempo. Du ska tycka att det är roligt att sälja och ha ett förtroendeingivande sätt. Att du håller en hög servicenivå är väldigt viktigt.
 

Omfattning
Heltid

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetsort
Nässjö

Kontakt
För mer information kontakta resebyråchef Jonas Tegvall, telefon 070-53 93 055.
 

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast till:

Lingmerths Resebyrå AB
Box 374
571 24 Nässjö
eller via mail till:
jonas@lingmerths.se
 


Lingmerths Resebyrå är en fullserviceresebyrå, vilket innebär att vi hanterar såväl affärs- och privatresor som grupp- och konferensresor. Visionen är att vara den personliga resebyrån som förenklar resandet. Vi har funnits sedan 1950 och är en av Sveriges äldsta resebyråer. Lingmerths Resebyrå finns på 10 orter i södra Sverige, har ca 100 anställda och omsätter drygt 900 miljoner kr. Huvudkontoret ligger i Nässjö. Lingmerths Resebyrå är sedan 1992 ett helägt dotterbolag till Höglandets Invest AB. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt standarden ISO 9001 och ISO 14001, vilket är ett bevis på att vi tar kvalitet och miljö på största allvar. 

 

 
Info Vi använder tredjepartscookies i syfte att samla in statistik och användardata i aggregerad och individuell form i analyser för att optimera webbplatsen. För mer information läs våran integritetspolicy   Jag godkänner