Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Om Lingmerths Resebyrå

Lingmerths Resebyrå är en fullserviceresebyrå, vilket innebär att vi hanterar såväl affärs- och privatresor som grupp- och konferensresor. Visionen är att vara den personliga resebyrån som förenklar resandet. Vi har funnits sedan 1950 och är en av Sveriges äldsta resebyråer. Vår långa erfarenhet och kunskap om branschen är din trygghet. 

Vi finns på 10 orter i södra Sverige; Eksjö, Gislaved, Göteborg, Huskvarna, Nässjö (2 kontor), Linköping, Tranås, Trollhättan, Växjö samt Örebro.  Bolagets huvudkontor är beläget i Nässjö. 

Lingmerths Resebyrå har ca 100 anställda och omsätter drygt 900 miljoner kr, där ca 80% av omsättningen utgör affärsresor.

Lingmerths Resebyrå är sedan 1992 ett helägt dotterbolag till Höglandets Invest AB, vilket har sitt säte i Nässjö, och är ett lokalt investmentföretag.

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt standarden ISO 9001 och ISO 14001. Dessa certifieringar är bevis på att vi tar arbetet med en förbättrad kvalitet på största allvar, liksom att vi också vill värna om vår miljö. Därför kan vi även bistå er med både rese- och miljöstatistik, för ett mer kostnadseffektivt resande.

 

Info Vi använder tredjepartscookies i syfte att samla in statistik och användardata i aggregerad och individuell form i analyser för att optimera webbplatsen. För mer information läs våran integritetspolicy   Jag godkänner