Kontakta oss
Kontakta oss

Kontakta oss

Samarbeten

Lingmerths Resebyrå har ett starkt samarbete med samtliga större researrangörer, flygbolag, hotellkedjor och person transportföretag.

Lingmerths Resebyrå har dessutom ett förstärkt samarbete med följande aktörer:

Arrive Agencies

Lingmerths Resebyrå är anslutna till partnernätverket Arrive Agencies. Detta innebär större möjligheter för Lingmerths Resebyrå att erbjuda sina kunder bättre service och priser såväl vid resor i Sverige som utomlands. 


 

Amadeus

Genom samarbetet med Amadeus har Lingmerths Resebyrå tillgång till direktbokning av reserelaterade produkter och tjänster för privat- och affärskunder. Amadeus är idag Europas ledande leverantörer av datoriserade kommunikations och applikations system för resebranschen.


 

SRF, Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen

Bildades 1937 och företräder i dag nära 90 procent av landets resebyråer. SRF har ca 130 medlemsföretag och representerar 400 försäljningsställen. Medlemsföretagen sysselsätter drygt 4 500 personer och har en affärsvolym på runt 35 mdr kr år 2008.

SRF svarar också för uppdatering av den sk svarta listan, en förteckning över svartlistade flygbolag.

Läs mer om SRF här

 

 

Info Vi använder tredjepartscookies i syfte att samla in statistik och användardata i aggregerad och individuell form i analyser för att optimera webbplatsen. För mer information läs våran integritetspolicy   Jag godkänner