Kontakta oss
på Affärsresor
Kontakta oss

Kontakta oss

Besöksadress: Rådhusgatan 23B Telefon: 010-122 68 00 foretag@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Torggatan 1 Telefon: 010-122 67 90 gislaved@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Sven Hultins gata 9 Telefon: 010-122 68 20 goteborg@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Rosenborgsgatan 29A Telefon: 010-122 67 50 huskvarna@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 10.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Klostergatan 32 Telefon:  010-122 68 50 lina@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Rådhusgatan 32 B Telefon: 010-122 67 70 hoglandet@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Telefon: 010-122 67 26 motala@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Storgatan 43 Telefon: 010-122 67 30 trollhattan@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Sandgärdsgatan 23 Telefon: 010-122 67 40 vaxjo@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
Besöksadress: Järntorgsgatan 8, 5 tr Telefon: 010-122 67 80 orebro@lingmerths.se Öppet: Må-Fr 08.00-17.00 Fler kontaktuppgifter >>>
worksafety_hemsidan_banner

Varför resebyrå?

Varför lägga pengar på en affärsresebyrå när du kan lösa det själv via digitala bokingssidor? 

Svaret är faktiskt enkelt – en bra affärspartner vet vad som krävs, när det krävs, och kan erbjuda mer än bara en resebiljett för din företagsresa. Ett samarbete med en resebyrå skapar trygga och säkra affärsresor där ni som företag och resenär inte behöver ha koll på allt kring affärsresan själva - lämna det till oss.

Bli kund

Vill du veta mer om att bli kund? Fyll i formuläret till höger eller
>> kontakta oss.

Arbetsmiljö gäller även vid affärsresor

Vikten av säkra och trygga resor i tjänsten ökar ständigt. En bra arbetsmiljö gäller inte endast på kontoret utan följer dig som anställd var än du befinner sig. Att samarbeta med en affärsresepartner kan vara väl investerade pengar för företagets affärsresor, konferenser och inte minst för dig som anställd så att du reser och arbetar säkert. 

Förutom tryggare affärsresande stöttar vi på Lingmerths med statistik, uppdaterad information om resetrafiken och vi håller samman hela er affärsresa - en kontakt mot världen. 
Kontakta oss så berättar vi mer!

 

FEM FÖRDELAR MED EN AFFÄRSRESEPARTNER

1. Tryggare bokningar och säkrare resor när du samlar ditt resande

Ett stort kunnande inom resor, är bara en av en rad fördelar med att boka dina affärsresor genom en resebyrå. Den personliga rådgivning som en resepartner erbjuder, gör det möjligt att hitta rätt möjligheter för just dig och din verksamhet. Utöver trygga bokningar och bra villkor ser en affärsresebyrå även till att dina resebokningar genomförs på rätt sätt, så att du och dina medarbetare upplever en trygg och bra arbetsmiljö över hela världen.

 

2. Ökad kontroll genom övergripande omvärldsbevakning och relevanta lägesuppdateringar för din resa

En affärsresepartner kan ses som din guide i en föränderlig värld. När förutsättningar ändras, både inför och under resan, är det bra att ha någon som har övergripande koll på vad som händer världen över. Nuvarande vanor kan ändra och nya riktlinjer blir relevanta. En resepartner bevakar dagligen destinationen för resan och uppdaterar om vilka riktlinjer som gäller vid eventuella störningsmoment som naturkatastrofer, strejk, inställda flyg och nya säkerhetsregler.

 

3. Stöd, hjälp och individanpassad rådgivning finns tillgänglig 24/7 

När det oförutsedda händer och du behöver hjälp är det tryggt att veta att en engagerad och kompetent support finns tillgänglig med dina reseuppgifter dygnets alla timmar. Oavsett om du genomför din bokning digitalt, fysisk eller på telefon, är personlig service och individanpassad rådgivning en avgörande del när det kommer till säkert resande. Fördelen med resebyrå och att samla ditt resande är att du alltid erbjuds hjälp och rådgivning för att hitta den bästa lösningen för din situation.

 

4. En långsiktig lönsam affär genom kompletta och effektiva resebokningar

Ett samlat resande är ett effektivt resande. En stabil resepartner kan bidra med att utforma en bra resepolicy som skapar en tydlig struktur och en bättre styrning som följer verksamhetens mål. Att boka resor och se till att du och dina medarbetar är säkra på resan kräver en hel del tid att administrera. En resebyrå har också bättre avtalspriser med reseleverantörer, vilket innebär att du sparar pengar på dina affärsresor. Men framför allt får du mer tid över att lägga på de resurser som driver din verksamhet framåt. En bättre och mer lönsam affär helt enkelt!

 

5. Enklare administration och bättre uppföljning som hjälper dig att prioritera rätt

Precis som i många andra delar av din verksamhet, kräver också affärsresor att du följer upp resultat och åtgärdar brister för att öka effektiviteten. Resebyråer utför därför reseanalyser för att ta fram statistik som ger dig nya möjligheter till förbättringar, så att verksamheten blir mer lönsam. Med fördel skapas också ett resekonto för dig och dina medarbetare, som effektiviserar både utläggshantering och sänker kostnader. Din egen administration kring affärsresande minskar rejält och upplevelsen kring affärsresandet känns enklare.

 

 

Resebyrån förenklar och effektiviserar ditt resande även genom digital resebokning

Att boka affärsresor för dig och dina medarbetare behöver i praktiken inte vara så svårt. Idag finns det flera möjligheter för dig att själv administrera bokningen av affärsresor genom olika digitala bokningssidor. Även en del resebyråer erbjuder digital resebokning. Skillnaden, vilken i flera fall är avgörande, är att resebyråer samlar ditt resande i en komplett bokning. Det säkrar både din och dina medarbetares trygghet, samtidigt som du effektiviserar, förenklar och får kontroll över hela reseprocessen.

 

Dina affärsresor handlar om säkra och kostnadseffektiva reseprocesser

För att summera det hela handlar affärsresande om kostnadseffektiva reseprocesser som inkluderar reseanalys, styrning, säkerhet, trygghet och hållbarhet. Affärsresande ska även inkludera bra arbetsmiljö för dig och dina medarbetare – oavsett vart i världen du befinner dig. När det oförutsedda händer under resan behöver du en snabb och säker lösning. Vi som affärsresebyrå ser till att du alltid får direkt och personlig assistans oavsett tid på dygnet. En stabil partner genom hela reseprocessen. 

 

 


 

VILL DU VETA MER OM LINGMERTHS SOM AFFÄRSPARTNER?

Tryggt, säkert och långsiktigt med affärsresebyrå

Maria Olivelund, försäljningschef på Lingmerths, med lång erfarnhet inom resebranschen förklarar kort varför valet av en resepartner är rätt.

Tillgängligt inom kort.

>> Läs hela intervjun med Maria (tillgänlig inom kort).

Behöver du och ditt företag tryggare affärsresor?
Ställ era frågor och guidas rätt genom att kontakta Maria:
maria.olivelund@lingmerths.se 

__________________________________

Lingmerths smarta lösningar

 

Lingmerths hjälper dig att ta kontroll över helheten kring verksamhetens affärsresor

Lingmerths har lång erfarenhet av affärsresor och arbetar som en strategisk resepartner med genomlysningen Audit för att optimera och effektivisera dina affärsresor. Att samla dina reseinköp kan bidra till bättre leverantörsavtal, där Lingmerths som partner bevakar och jämför marknaden. Du får också hjälp med struktur, styrning och utformning av en väl fungerande resepolicy.

Dessutom erbjuder Lingmerths trygghetsabonnemanget Safe Travels, som innebär att du och dina medarbetare kan resa och mötas tryggt och säkert över hela världen.

Landets bästa evantmakare hittar du nu hos Lingmerths Möten & Event

Nu har även några av Sveriges bästa eventmakare anslutit sig till Lingmerths nya affärsområde Möten & Event. Håll utkik – spännande saker är på gång!